ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Έκθεση 13 έργων Ανοιχτής Σχεδίασης στο INNOVATHENS – Δευτέρα 14/12 έως 15/01/2016

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS διοργανώνει έκθεση 13 έργων Ανοιχτής Σχεδίασης στον πρώτο όροφο του INNOVATHENS (Πειραιώς 100), από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 ( ανοιχτά καθημερινά, 10-6μμ)

Όλα τα έργα που υπάρχουν στην έκθεση υλοποιήθηκαν ώστε να μπορούν να κατασκευαστούν από τρίτους. Τα σχέδια είναι διαθέσιμα με ανοιχτές άδειες και με στόχο να μπορούν να παραχθούν τοπικά – “Openly Designed | Locally Produced”. Η τεκμηρίωση για όλα τα έργα ανοιχτής σχεδίασης αλλά και για έργα ανοιχτού υλικού και ανοιχτού λογισμικού που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Μονάδων Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ είναι διαθέσιμη στο https://github.com/ellak-monades-aristeias.

Στόχος των έργων είναι η ανάδειξη συστημάτων και κατασκευών που συμβάλλουν στη βελτίωση του δημόσιου χώρου,  τα οποία έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τη χρήση ελεύθερα διαμοιραζόμενης πληροφορίας τόσο ως προς τα σχέδια τους αλλά και το υλισμικό(hardware) όσο και το λογισμικό.

Τα 13 έργα Ανοιχτής Σχεδίασης

Αν έχετε σχόλια παρατηρήσεις προτάσεις για κάποια από τα έργα ανοικτής σχεδίασης, μπορείτε να υποβάλετε ένα issue μέσα από την αντίστοιχη σελίδα τους στο github, ή να συμπληρώσετε αυτήν την φόρμα

Leave a Comment