ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Εισαγωγική Ημερίδα στο WordPress 02/04/2016 στο Innovathens

Η ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ (eellak.gr) για το Ανοικτό Λογισμικό (opensource.ellak.gr)  και η ελληνική κοινότητα του WordPress (WordPress Greek Community, wpgreece.org) σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS (χάρτης) σας καλούν το Σάββατο 02 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00  σε μια εισαγωγική ημερίδα για το WordPress.

Η ημερίδα έχει σαν στόχο την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της χρήσης του WordPress από τις επιχειρήσεις και η διεξαγωγή ενός εισαγωγικού σεμιναρίου για τους τρόπους χρήσης του. Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζομένους, bloggers, content editors που επιθυμούν να μάθουν την χρήση του WordPress για να προβάλλουν ή να βελτιώσουν την διαδικτυακή τους παρουσία.

Το WordPress ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα για blogs, αλλά από τότε έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου. Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου που διανέμεται με την άδεια GPL, το οποίο εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν τον ιστότοπο, το ηλεκτρονικό κατάστημα ή το ιστολόγιο τους.

Η συμμετοχή στην ημερίδα για το WordPress είναι ελεύθερη σε όλους, για καλύτερη οργάνωση του χώρου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

16/03/2016 – Εισαγωγική Ημερίδα στο WordPress 02/04/2016 στο Innovathens

Leave a Comment