ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Το ellak.gr άλλαξε, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των αναγνωστών

Screenshot from 2016-07-27 15:41:19Σε συνέχεια της ετήσιας έρευνας που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ αναφορικά με το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της ΕΕΛΛΑΚ, και των απαντήσεων που λάβαμε αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε τους διαδικτυακούς μας τόπους.

Έτσι σύμφωνα με τις προτάσεις των αναγνωστών το ellak.gr άλλαξε και έχει νέα όψη.

Το ellak.gr πλέον συγκεντρώνει στην πρώτη σελίδα τα νέα άρθρα από όλους τους διαδικτυακούς τόπους της ΕΕΛΛΑΚ και λειτουργεί ως πύλη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διευκολύνει την αναζήτηση των νέων άρθρων που δημοσιεύονται καθώς εμφανίζονται όλα σε ένα σημείο ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα τους ιστότοπους – θεματικές που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να συμβάλλετε και να συμμετέχετε στην κοινότητα με έξι διαφορετικούς τρόπους. Ποιοί είναι αυτοί; Πηγαίνετε στο κάτω μέρος της πύλης και θα μάθετε! Εάν θέλετε να δείτε τι μας ρωτούν συνήθως, πηγαίνετε εδώ, ενώ εάν έχετε ακόμα απορίες ρωτήστε μας/πείτε μας τη γνώμη σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βρούμε τη λύση!

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ να κάνουν μία δωρεά μέσα από το donate.ellak.gr.  Ενδεικτικές δράσεις που θα υποστηρίζονται μέσα από τις δωρεές είναι:  αγορά υλικού για τον εξοπλισμό σχολικών εργαστηρίων υπολογιστών, ενίσχυση προγραμματιστών για έργα ανοιχτού λογισμικού, ενίσχυση έργων ανοιχτού και ελεύθερου λογισμικού αλλά και crowdfunding διάφορων δράσεων.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ θέλει και προσπαθεί να προωθεί τις Ανοιχτές Τεχνολογίες προς όλες τις κατευθύνσεις και με αυτή την αλλαγή φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως κέντρο γνώσης και πλατφόρμα διαλόγου για τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Leave a Comment