ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Συμμετοχή του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ στο 18ο Συνέδριο Greek ICT Forum

ict-forumΤο Greek ICT Forum, το διαχρονικό και θεσμικά αναγνωρισμένο Συνέδριο στους τομείς της Πληροφορικής και των Ψηφιακών Υποδομών  και Επικοινωνιών, αξιολογώντας τις καθοριστικές συγκυρίες για την πορεία του Κλάδου των ΤΠΕ στην Ελλάδα διεξήχθει η 18η ετήσια διοργάνωσή του την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Novotel Athens με θεματικό άξονα:

«Digital and Technological Strategies for Business Reforming and Productivity»

Το 18ο Συνέδριο Greek ICT Forum επικεντρώθηκε στις Ψηφιακές και Τεχνολογικές Στρατηγικές που έχουν στόχο την Μεταρρύθμιση της Οικονομίας και την Παραγωγικότητα των Επιχειρήσεων με ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων ΤΠΕ/ICT από Επιχειρήσεις και Φορείς, σε case studies που παρουσίασαν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι Ομιλητές, υλοποίηση στρατηγικών Ψηφιακών Τεχνολογιών για την Προσαρμογή και Επιχειρήσεων και Φορέων στην Ψηφιακή Οικονομία και την αύξηση της Παραγωγικότητας εν μέσω ύφεσης.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ συμμετείχε στο εν λόγω συνέδριο με ομιλία με θέμα: Το Ανοιχτό Λογισμικό στη Στρατηγική των Μεγάλων Εταιριών Λογισμικού.

Εκπρόσωπος του Οργανισμού ήταν ο κ. Παναγιώτης Κρανιδιώτης, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, υπεύθυνος για Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση.

Δείτε την παρουσίασή του εδώ.

cvrac_9weaaarjx

 kosmos_security

Leave a Comment