ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για χρηματοδότηση χρήσης και αξιολόγησης του slidewiki.org

Το έργο slidewiki.eu (H2020) προκηρύσσει διαγωνισμό (call for tenders) για τη δοκιμαστική χρήση και αξιολόγηση της πλατφόρμας slidewiki.org.

Πολλοί άνθρωποι στο κόσμο δεν έχουν ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό. Το SlideWiki είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις, να επεξεργαστείς και να μοιραστείς παρουσιάσεις και ανοικτό εκπαιδευτικό υλικό.

To slidewiki.org είναι υπό ανάπτυξη και προστίθενται τακτικά νέα χαρακτηριστικά.

To slidewiki.org υποστηρίζει τη συνεργατική δημιουργία παρουσιάσεων εκπαιδευτικού υλικού στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της Βικιπαίδειας (wikipedia.org). Παρέχει δηλαδή διεθνές διαδικτυακό εκπαιδευτικό υλικό, με ελεύθερες άδειες χρήσης και εξελισσόμενο στη βάση συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς των μελών της πλατφόρμας.  Επίσης, χρησιμοποιεί τεχνολογίες ανάλυσης δεδομένων(data analytics) για την επεξεργασία και ανάλυση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων στο πλαίσιο του slidewiki.org με στόχο την εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την εξατομίκευση του εκπαιδευτικού υλικού. Στο  slidewiki.org δραστηριοποιούνται ήδη εκπαιδευτικές κοινότητες από πολλές χώρες και όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και την υποβολή των προτάσεων προς χρηματοδότηση ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://slidewiki.eu/2018/01/24/more-info-about-the-tender-test-the-slidewiki-platform-and-receive-funding/.

Η πρόσκληση γίνεται από τους εταίρους της κοινοπραξίας του έργου SlideWiki:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με τα παρακάτω σημεία επαφής:

https://slidewiki.org/

 

 

Leave a Comment