ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Πώς ενημερώνομαι για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες; Πώς συμμετέχω;

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα των Ανοιχτών Τεχνολογιών;

Εάν θέλεις να λαμβάνεις κάθε μήνα το ενημερωτικό δελτίο για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες καταχώρησε εδώ το email σου. Εάν θέλεις ενημέρωση για συγκεκριμένα θέματα επέλεξε στο lists.ellak.gr τις λίστες που σε ενδιαφέρουν.

Ασχολείσαι ενεργά με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες;   

Εάν ασχολείσαι ενεργά με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες μπορείς κι εσύ να γίνεις μέλος σε μια από τις 8 ομάδες εργασίας που λειτουργούν στο πλαίσιο του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) ώστε να συμβάλεις στην ανάπτυξη, προώθηση και διάδοση των ανοιχτών τεχνολογιών.

Σου αρέσει να γράφεις άρθρα για το ελεύθερο λογισμικό και τις ανοιχτές τεχνολογίες;

Καταχώρησε το δικό σου άρθρο στους ιστότοπους του ellak.gr, σύμφωνα με τις οδηγίες! Κάθε άρθρο στέλνεται στις σχετικές λίστες, αναρτάται στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΕΛΛΑΚ και δημοσιεύεται στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο για τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Θέλεις να προβάλεις μία εκδήλωση για την ανοιχτότητα;

Εάν γνωρίζεις ότι θα πραγματοποιηθεί  ή διοργανώνεις μια εκδήλωση σχετικά με την Ανοιχτότητα καταχώρησε την εδώ ώστε να την μάθει η κοινότητα του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα(ΕΛΛΑΚ) και να αναρτηθεί στις εκδηλώσεις της εβδομάδας και στα κοινωνικά δίκτυα!

Έχεις εταιρεία ή αναζητάς εταιρεία για λύσεις ανοιχτού λογισμού;

Μπορείς να δεις εδώ τις εταιρείες που παρέχουν λύσεις ανοιχτού λογισμικού και να καταχωρήσεις και τη δική σου εταιρεία αν ασχολείσαι με τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Είσαι νομικός ή αναζητάς νομικό που παρέχει υπηρεσίες σχετικές με ανοιχτές τεχνολογίες;

Εάν είσαι νομικός που παρέχεις υπηρεσίες σχετικές με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες καταχώρησε τα στοιχεία σου εδώ ή εάν αναζητάς νομικό δες εδώ τον κατάλογο που υπάρχει.

Έχεις κάποια άλλη ερώτηση;

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση μπορείς να επισκεφτείς τις Συχνές Ερωτήσεις ή να μας στείλεις το ερώτημα σου συμπληρώνοντας τη φόρμα που υπάρχει εδώ.

Μάθε περισσότερα για το ανοιχτό λογισμικό στο https://mathe.ellak.gr/.

-.-

One thought on “Πώς ενημερώνομαι για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες; Πώς συμμετέχω;

Leave a Comment