ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Παρασκευή 8 Ιουνίου Ξεκινάει το “14o International Conference on Open Source Systems – OSS 2018 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

To Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), και την καθοδήγηση του IFIP Working Group 2.13 on Open Source Software διοργανώνει το “14ο International Conference on Open Source Systems – OSS 2018”  που θα διεξαχθεί στις  8-10 Ιουνίου 2018  στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Το OSS είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια σε θέματα Ανοιχτού Λογισμικού και Συστημάτων και απευθύνεται σε ερευνητές, φοιτητές και στελέχη από τον ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα που ασχολούνται με το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό, τα Συστήματα και τις εφαρμογές τους.

Η 14η διοργάνωση είναι η πρώτη που φιλοξενείται στη χώρα μας και το OSS αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές επιστημονικό συνέδριο που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα στο χώρο του Ανοιχτού Λογισμικού και των Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Οι 3 ημέρες του συνεδρίου περιλαμβάνουν 2 προσκεκλημένες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές (Prof. Tony Wasserman, Prof. Dr. Jörn Altmann), χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, Καθηγητή Διομήδη Σπινέλη,  16 παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών, καθώς και εκπαιδευτικά tutorial/working sessions σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού – Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα που καλύπτουν προγραμματιστικές, οργανωτικές και διαχειριστικές πλευρές των Ανοικτών Τεχνολογιών.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου στο: https://www.oss2018.org/ .

Το 14ο International Conference on Open Source Systems – OSS 2018 θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Εθνικής Τράπεζας και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

One thought on “Παρασκευή 8 Ιουνίου Ξεκινάει το “14o International Conference on Open Source Systems – OSS 2018 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

  1. Τρομερό!! ( Έπρεπε να μας έχετε ενημερώσει και λίγο νωρίτερα )
    Πάντως είναι φοβερό που θα γίνει αυτό το συνέδριο στην χώρα μας, πολλά μπράβο σας σε όλους όσους βοηθάτε σε αυτό! 🙂

    Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Τράπεζα που στηρίζει τέτοιες ενέργειες! Πραγματικά με ξαφνιάζει πολύ θετικά η στάση και οι ενέργειες της τον τελευταίο καιρό!

Leave a Comment