ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Θέσεις συνεργατών για το co[de]+create

 

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο της δράσης co[de]+create αναζητά συνεργάτες για το νέο μάθημα “Web Design and Web Development”.

Το code+create αφορά μαθήματα προγραμματισμού, ρομποτικής, τρισδιαστάτης εκτύπωσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά και δικτυακούς τόπους, τα μαθήματα απευθύνονται σε νέους ηλικίας 18-30. Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι μικτά με 20 Έλληνες και πρόσφυγες.

Στόχος της δράσης είναι οι μαθητές να συνεργαστούν για μια κοινή εμπειρία μάθησης και να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για όλους τους νέους τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι ελεύθερα προσβάσιμο στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης https://elearn.ellak.gr. Κάθε μάθημα είναι διαδραστικό και εποικοδομητικό και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους.

Αναζητούνται συνεργάτες για το νέο μάθημα: Web Design and Web Development (24 ενότητες των 3 ωρών).

Πιο συγκεκριμένα:

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο hr@eellak.gr έως τις 26 Αυγούστου.

Leave a Comment