ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την αξιοποίηση των Ανοιχτών Τεχνολογιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΤΕΕ) 11/02/2019

Ο  Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση του ανοιχτού λογισμικού και των ανοιχτών τεχνολογιών συμμετέχει στα Επιμορφωτικά Σεμινάρια για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες που διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος(ΤΕΕ) την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ώρες 17:00-21:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, (Νίκης 4, Αθήνα, 1ος όροφος).

Την Δευτέρα 11/02, στο σεμινάριο με τίτλο «Αξιοποίηση της Aνοιχτότητας (τεχνολογικής και δεδομένων) από τους Μηχανικούς», συνεργάτες της ΕΕΛΛΑΚ θα συμμετέχουν με τις εξής εισηγήσεις:

  • 17:00: “Δημόσιες Ψηφιακές Υποδομές: Ανοιχτά Πρότυπα, Ανοιχτό Λογισμικό, Υλισμικό, Περιεχόμενο και Δεδομένα , Θεόδωρος Καρούνος, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ)
  • 17:45: «Ανοιχτά Γεωχωρικά Δεδομένα και Ανοιχτό Λογισμικό για την διαχείρισή τους» Χρήστος Ιωσηφίδης, Συνεργάτης Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ), Ε.ΔΙ.Π. Α’ Ε.Μ.Π., Αιρετό Μέλος OSGeo, Δρ. Άγγελος Τζώτσος, Αντιπρόεδρος Open Source Geospatial Foundation, Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί Ε.Μ.Π.
  • 18:45: Αξιοποίηση εργαλείων ανοιχτού λογισμικού για την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)” Βασίλης Βλάχος, Μέλος ΔΣ Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) – υπεύθυνος για Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της χρησιμότητας αξιοποίησης των Ανοιχτών Τεχνολογιών σε τομείς που αφορούν και βρίσκουν εφαρμογή στην Τοπική Ανάπτυξη και η παρουσίαση λύσεων για τους επαγγελματίες με άξονα τις Ανοιχτές Τεχνολογίες.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

 

 

2 thoughts on “Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την αξιοποίηση των Ανοιχτών Τεχνολογιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΤΕΕ) 11/02/2019

Leave a Comment