Η Ομάδα μας
Δέσποινα Μητροπούλου
Γενική Διευθύντρια

Η Δέσποινα Μητροπούλου ολοκλήρωσε το πτυχίο της, BSc (Hons) in Digital Media, στην Αγγλία, στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth και στη συνέχεια το Μεταπτυχιακό της, MSc in Child-Computer Interaction, στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire. Εργάζεται στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών από το 2010. Ξεκίνησε ως υπεύθυνη συντονισμού των δράσεων του Οργανισμού και από το 2015 έχει αναλάβει το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας.

Βιβή Πετσιώτη
Υπεύθυνη Διαχειριστικών και Οργανωτικών Θεμάτων

Η Βιβή Πετσιώτη σπούδασε στο τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εστίαση στη Γεωπληροφορική και το Περιβάλλον και συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα: Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών. Εργάζεται στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών από το 2014 και είναι υπεύθυνη όλων των διαχειριστικών και οργανωτικών θεμάτων, διαχειρίζεται και υλοποιεί ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα καθώς και οργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις.

Κώστας Παπαδήμας
Content / Community Manager

O Κώστας Παπαδημας (pkst) είναι ο Content and Community Manager της ΕΕΛΛΑΚ από το 2015. Έχει κάνει σπουδές Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και συνεισφέρει ενεργά σε έργα ανοιχτού λογισμικού από το 2001.

Νίκος Κοσκινάς
Systems Administrator

Ο Νίκος Κοσκινάς είναι ακτιβιστής του ελεύθερου λογισμικού με μια κλίση
προς την ιδιωτικότητα (και το ArchLinux). Συμμετέχει στην οργάνωση
CryptoParty, ομιλίες για το ελεύθερο λογισμικό και είναι ενεργό μέλος σε
κοινότητες ελεύθερου λογισμικού. Στην ΕΕΛΛΑΚ εργάζεται ως Διαχειριστής
Συστημάτων από το 2015.

Δαυίδ Μπρομοίρας
Web Developer

Ο Δαυίδ Μπρομοίρας είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολείται με την ανάπτυξη και συντήρηση ιστοσελίδων τα 4 τελευταία χρόνια. Είναι υπέρμαχος του ανοιχτού λογισμικού καθώς και της ανοικτότητας γενικότερα. Ενδιαφέρεται για τις σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του web development και δε χάνει την ευκαιρία να τις εφαρμόζει όπου προσφέρεται η δυνατότητα.