ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Βραβείο για τον Οργανισμό Ανοικτών Τεχνολογιών στο 3ο ICT SECURITY WORLD για τη συμβολή του στην επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ΕΛ/ΛΑΚ

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου με το Βραβείο «Αιγίς» 2017 τιμήθηκε ο Οργανισμός Ανοικτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) για τη συμβολή του στην επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα. Το Βραβείο απένειμε ο κ. Πλοίαρχος Σπυρίδων Παπαγεωργίου στον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανοικτών Τεχνολογιών, κ. Διομήδη Σπινέλλη.

Δείτε την παρουσίαση του κ. Σπινέλλη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Novotel Athens στο πλαίσιο του 3o Ετήσιο Συνέδριο ICT Security Wold 2017 με βασικό θεματικό άξονα «Στρατηγικές Ασφάλειας, Μεθοδολογίες Προστασίας Κρίσιμων Ψηφιακών Υποδομών» και με την προσέλευση άνω των 730 επαγγελματικών στελεχών του ιδιωτικού, τραπεζικού και δημόσιου τομέα.

Η κύρια θεματολογία του Συνεδρίου αφορά στις Στρατηγικές, Τεχνολογίες,  Μεθοδολογίες, στις Τεχνολογικές Τάσεις, στις Ψηφιακές Απειλές στα προϊόντα και στις υπηρεσίες Ψηφιακής Ασφάλειας που αξιοποιούνται προκειμένου να είναι ασφαλή τα Ψηφιακά Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε Επιχειρήσεις, Τράπεζες και Δημόσιους Φορείς της χώρας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις παρουσιάσεις του συνεδρίου.

Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από το συνέδριο.

Leave a Comment