ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για συγγραφή άρθρων στους ιστότοπους του ellak.gr

13883830_10157259543905541_1212773487_nΑν έχετε ελεύθερο χρόνο, ενδιαφέρεστε για τα κοινά, το ανοιχτό λογισμικό, τις ανοιχτές τεχνολογίες, τα ανοιχτά δεδομένα, και θέλετε να συμβάλλετε στην ανάπτυξη, προώθηση και διάδοση τους, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην συγγραφή ή μετάφραση άρθρων στους ιστότοπους του ellak.gr για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ με αυτή την πρόσκληση, καλεί όσους ενδιαφέρονται, να παρουσιάσουν δημόσια δράσεις για τα κοινά και την ανοιχτότητα, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εθελοντισμού, να δώσουν νέες ερμηνείες και να επωφεληθούν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι αναγνώστες των δικτυακών τόπων της ΕΕΛ/ΛΑΚ, από την δημοσίευση νέων προσεγγίσεων και ιδεών.

Ως αρθρογράφος στους δικτυακούς τόπους του ΕΛ/ΛΑΚ έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε νέα και εκδηλώσεις από τις κοινότητες στις οποίες συμμετέχετε και να αρθρογραφείτε για θέματα της επικαιρότητας στο χώρο του ελεύθερου λογισμικού και των ανοιχτών τεχνολογιών.

Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης άρθρων μπορείτε να δείτε εδώ. Ενδεικτικές πηγές άρθρων από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε περιεχόμενο για να το δημοσιεύσετε σε σχετικούς δικτυακούς τόπους του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ μπορείτε να δείτε εδώ. Ακόμα για καλύτερη οργάνωση της ομάδας αλληλογραφίας δημιουργήθηκε και μια σελίδα στο wiki με προτεινόμενα άρθρα στην οποία μπορείτε να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για την ανάληψη κάποιου άρθρου.

Όλα τα άρθρα δημοσιεύονται κάθε μήνα και στο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ σε περίπου 48000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον ως εθελοντής αρθρογράφος μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται διαθέσιμη εδώ.

Leave a Comment